
Η αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη
Με αυτούς πάει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ.
Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Αρη ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει αύριο (21:00) τους κιτρίνους και ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα την κρατήσει μέσα στη μάχη για τον εφετινό τίτλο.
Ο Λάζαρος Ρότα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, σε αντίθεση με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη


