«Σπίτι με το MEGA»: Πρώτο στην καρδιά των τηλεθεατών
Το αγαπημένο μουσικό show μας κράτησε συντροφιά για ακόμα ένα Σαββατόβραδο με ένα αφιέρωμα γεμάτο αυθεντικά λαϊκά τραγούδια που μας θύμισε παλιές καλές εποχές.
Πρωτιά στο σύνολο του κοινού, σε τέταρτο έφτασε το 18,1% Μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με την υπογραφή του Τάκη Σούκα, ήταν η χθεσινή στο «Σπίτι με το MEGA».
Το μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη σημείωσε πρωτιά, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 14,2% στο σύνολο του κοινού, και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού. Σε τέταρτο, μάλιστα, το «Σπίτι με το MEGA» κατέγραψε το υψηλό ποσοστό 18,1%.
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον σημαντικό δημιουργό Τάκη Σούκα που έχει σφραγίσει με την παρουσία του το ελληνικό πεντάγραμμο και έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Ο γλυκύτατος μουσικός με το θρυλικό ακορντεόν του, μας θύμισε τις μεγάλες του επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα του και μας συγκίνησε με τη σεμνότητα και το ήθος του.
Τον Τάκη Σούκα τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι
Ανέβηκαν στη σκηνή και μας ταξίδεψαν μελωδικά με κομμάτια που μιλούν στην καρδιά μας και μας έχουν συντροφεύσει σε ξεχωριστές στιγμές.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Μιχάλης Δημητριάδης ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του Τάκη Σούκα. Σε αυτό το νοσταλγικό αφιέρωμα συμμετείχαν η Ζωή Παπαδοπούλου, η Σοφία Παπάζογλου και η Αγνή Καλουμένου.
Δείτε τις εμφανίσεις εδώ
«Εσύ μιλάς στην καρδιά μου» από τον Γιώργο Μαργαρίτη
Σπουδαία ερμηνεία του Στέλιου Διονυσίου στο τραγούδι «Υποκρίνεσαι»
Ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου στο «Mε λες αγάπη»:
Ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Ζωή Παπαδοπούλου στο «Μια ιστορία»
«Μια ζωή μέσα στους δρόμους»
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία



