Σοκ στην Παρτίζαν: Κάταγμα στο χέρι ο Αβράμοβιτς
Σοβαρό απρόοπτο στην Παρτιζάν, καθώς ο Αλέξα Αμράμοβιτς έσπασε το χέρι του στο Game 3 των Σέρβων κόντρα στη Ρεάλ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Πολύ άσχημα νέα στο στρατόπεδο της Παρτιζάν, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει σερβικό δημοσίευμα, ο Αλέξα Αβράμοβιτς έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι του, μετά το Game 3 των playoffs της Euroleague.
Όπως λέει η Telegraf, ο Σέρβος τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να κόψει τον Έντι Ταβάρες και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, πέφτοντας πάνω στο αριστερό χέρι του. Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει ότι ο Αβράμοβιτς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, τόσο στην Euroleague, όσο και στην ABA League.
Τη φετινή σεζόν ο γκαρντ της ομάδας του Ομπράντοβιτς μετράει 6.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 23 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Devastating news for Partizan, Aleksa Avramovic suffered a fracture in his left hand 🚨 pic.twitter.com/8O2udVio3F
— BasketNews (@BasketNews_com) May 3, 2023
- Πολάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας μετά τη μήνυση πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του
- ΗΠΑ: Μετανάστες που είχαν λάβει ειδικό καθεστώς προσωρινής προστασίας κινδυνεύουν με απέλαση





