Περίσσεψαν αυγά από τις ημέρες του Πάσχα; Δεν υπάρχει λόγος να τα πετάξετε.

Αυτό το brownie χρειάζεται μόλις τρία υλικά και γίνεται από τα αυγά που περίσσεψαν, ενώ… σίγουρα είναι από τα πιο νόστιμα που θα φάτε ποτέ.

Τα σοκολατένια αυγά υπάρχουν ακόμη στο σπίτι σας και αν βαρεθήκατε να τα απολαμβάνετε σκέτα (πόση σοκολάτα πια να φάμε πια;) τότε ήρθε η ώρα να φτιάξετε αυτό το λαχταριστό brownie με σοκολατένια πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν.

Τι θα χρειαστείτε; Σοκολατένια αυγά, κανονικά αυγά και λίγο αλεύρι. Μέσα σε 10 λεπτά θα ετοιμάσετε το αφράτο μείγμα, θα το βάλετε στον φούρνο, να ψήσετε για λίγα λεπτά και έτοιμο.

  • Προετοιμασία: 10′
  • Eκτέλεση: 20′

Υλικά

  • 600 γραμμάρια πασχαλινά αυγά
  • 4 αυγά
  • 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Βήματα

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160°C.
  • Βάλτε σε ένα ταψάκι τετράγωνο 21Χ21 αντικολλητικό χαρτί.
  • Σε ένα μεγάλο μπλέντερ βάλτε τα σοκολατένια αυγά και ένα κανονικό αυγό τη φορά. Μόλις έχετε ένα αφράτο υγρό μείγμα, αδειάστε το μείγμα σε ένα μπολ και με μια μαρίζ, ανακατέψτε
  • καλά το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Βάλτε το μείγμα στο ταψί και τοποθετήστε μικρά σοκολατένια γεμιστά αυγουλάκια (ή σπασμένα πασχαλινά αυγά -ο,τι έχετε-) από πάνω.
  • Ψήστε για 25 λεπτά στου 160°C.
  • Βγάλτε από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει για 20 λεπτά.