
Χιλιάδες Έλληνες στη Μελβούρνη έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη» μέσα στη βροχή
Συγκινητικές οι εικόνες από τη Μελβούρνη όπου χιλιάδες Έλληνες έβαλλαν υπό βροχή το «Χριστός Ανέστη».
Μέσα στη βροχή έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη» χιλιάδες Έλληνες στη Μελβούρνη, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Όπως αναφέρει το neoskosmos.com, μπορεί οι περισσότεροι σπάνια πια να πηγαίνουν στην εκκλησία αλλά το Πάσχα είναι κάτι το ιδιαίτερο για τους ομογενείς.
Λόγω της βροχής στις περισσότερες εκκλησίες η Ανάσταση έγινε μέσα στους ναούς και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.
Έξω από τις εκκλησίες όμως περίμεναν καρτερικά οι ομογενείς να πάρουν το Άγιο Φως, να ακούσουν και να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη.
«Έμειναν επί ώρα έξω από τις εκκλησίες ενώ έβρεχε»
«Λόγω της βροχής δεν περιμέναμε κόσμο. Κι όμως προσήλθαν πολλές χιλιάδες. Αυτό είναι εντυπωσιακό αλλά το εντυπωσιακότερο είναι ότι έμειναν επί ώρα έξω από τις εκκλησίες ενώ έβρεχε» είπε στο «Νέο Κόσμο» αστυνομικός που βρέθηκε σε υπηρεσία σε εκκλησία των ανατολικών προαστίων.
- Γιάννης… Τραβόλτα: Πρωταγωνιστής σε… remake του Grease ο Αντετοκούνμπο (vid)
- Ανακοινώθηκαν στη Βουλή οι ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών που αποχώρησαν από τη Νέα Αριστερά
- Νέα ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εξακολουθεί να μην χρειάζεται σχόλιο…» (vid)
- Λάρισα: Σε εξέλιξη επιχείρηση του «ελληνικού FBI» για εξάρθρωση κυκλώματος εκβιασμών και απάτης
- Έκθεση για τη Δικαιοσύνη στον Κόσμο: Η ουτοπία ως απάντηση στην εποχή των «πολυκρίσεων»
- Ο Βασίλης Κώστας μιλά για τι τον εμπνέει στην ηπειρωτική μουσική




