Πάσχα σε προεκλογικό κλίμα – Τσουρέκια στα χρώματα των… κομμάτων
Για να στολίσετε προεκλογικά... το πασχαλινό τραπέζι
Στο κλίμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ζει η Ελλάδα ενώ παράλληλα οι καταναλωτές, αυτές τις ημέρες να σπεύδουν στις αγορές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα γλυκά τα οποία παραδοσιακά θα καταναλωθούν ενόψει Πάσχα.
Πώς συνδέονται λοιπόν οι εκλογές με το Πάσχα;Την απάντηση δίνει ένα ζαχαροπλαστείο το οποίο παρασκευάζει τσουρέκια στα χρώματα των κομμάτων.
«Τσουρέκια σε όλα τα χρώματα, για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος. Και κόκκινο και μπλε και πράσινο», λέει η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Δείτε το βίντεο:
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)





