Βίντεο από τη διάρρηξη με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη
Από τους συνολικά 4 δράστες, που φαίνονται στο βίντεο, έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο.
Τη στιγμή που διαρρήκτες εισβάλλουν σε μονοκατοικία στη Θέρμη, αρπάζοντας από το χρηματοκιβώτιο 247.000 ευρώ, καταγράφει βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγες ώρες μετά την εξιχνίαση της διάρρηξης που έγινε το 2020.
Από τους συνολικά 4 δράστες, που φαίνονται στο βίντεο, έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ ως δράστες της διάρρηξης ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 36 (προσωρινά κρατούμενος σε Κέντρο Κράτησης) και 35 ετών, ο πρώτος γεννημένος στη Ρωσία και ο δεύτερος στη Γεωργία, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.
Καρέ – καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών
Στο βίντεο φαίνονται οι τέσσερις δράστες να μπαίνουν στην αυλή της μονοκατοικίας, και να τρέχουν προς μια πόρτα την οποία, τελικά, έσπασαν.
- Υεμένη: Εχθροπραξίες μεταξύ κυβέρνησης και αυτονομιστών – Ο στόλος της Σαουδικής Αραβίας στην Αραβική Θάλασσα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός-ΟΦΗ με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και κορυφαία προσφορά* στην Betsson!
- Θεόφραστος Σακελλαρίδης: «Η Δις Σορολόπ»
- Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας, Χρήστος Σαραντόπουλος
- Η Ευρώπη έχασε τον πόλεμο του Διαδικτύου, προειδοποιεί αξιωματούχος κυβερνοασφάλειας
- Σημαντικό βήμα για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Νότιο Αιγαίο


