Η επιστροφή του Αντρέ Γκρέι και η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, είναι τα σημεία αναφοράς στην ενδεκάδα του Άρη, στη σημερινή (2/4, 21.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Τζαμαϊκανός φορ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης μετά από έξι αγώνες, καθώς η τελευταία φορά ήταν στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό.

Ακόμα, για τρίτο σερί παιχνίδι θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα και κάτω από την εστία ο Σιαμπάνης, ενώ και ο Πίρμαν θα πάρει τη θέση του Μαζικού στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Εμπακατά του Οντουμπάζιο και στα χαφ θα ξεκινήσει ο Ντουκουρέ αντί του Ετέμπο.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σιαμπάνη. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Νταρίντα και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Χριστοδουλόπουλος στην αριστερή πλευρά και ο Πάλμα πίσω από τον Γκρέι, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Καμαρά, Καμάτσο, Ιτούρμπε, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάζιο και Ετέμπο.