Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες κόντρα στην Μπάγερν
Τις υπηρεσίες των Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Δημήτρη Αγραβάνη θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague (28/03).
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (28/03) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι για να ξεκινήσουν με το δεξί την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (31/03).
Για ακόμα μία φορά ο Χρήστος Σερέλης είδε τους Δημήτρη Αγραβάνη, Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς να μένουν εκτός προπόνησης κι ως εκ τούτου δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών κόντρα στους Βαυαρούς.
Αυτό που μένει να φανεί είναι αν κάποιος από αυτούς θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του