Παναθηναϊκός: Δύσκολο έργο χωρίς Μπέικον και Πονίτκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 30η αγωνιστική της Euroleague με σημαντικές απουσίες αυτές των Μπέικον και Πονίτκα.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (20.30) στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα σε ένα δύσκολο ματς για την 30η αγωνιστική της Euroleague. που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς πως θα απουσιάζουν οι τραυματίες Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα (αμφότεροι με διάστρεμμα).
Από εκεί και πέρα αμφίβολος για τον Χρήστο Σερέλη θα είναι και ο Κέβιν Λι, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη στη χθεσινή προπόνηση και δεν πήρε μέρος. Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, η ισπανική ομάδα θα έχει στη δική της αποστολή τον Κόρι Χίγκινς με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα τον ρίξει στον αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το «τριφύλλι» είναι πολύ χαμηλά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ μόλις 10-19 (16ος), την ώρα που οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην 3η θέση με 19 νίκες και 10 ήττες.
- «Θύμα, όχι συνεργός, όχι κατάσκοπος της Ρωσίας»: Η βοηθός του Έπσταϊν Σβετλάνα Ποζιντάεβα σπάει τη σιωπή της
- Μπαρτζώκας: «Επιθετικά ήμασταν σε εκπληκτική κατάσταση, ήταν υπέροχο για εμάς»
- Η Ρωσία διαβιβάζει δορυφορικές φωτογραφίες, τακτικές και τεχνολογία drone στο Ιράν
- Πάμε Ντουμπάι; Στο 65% οι εκπτώσεις των ξενοδοχείων στο Εμιράτο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (pic)
- Καιρός: Ψυχρή εισβολή πρόσκαιρα, τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται «κρύες αέριες μάζες από τη Σιβηρία»

