Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά (23/3) αποτελέσματα.
Χαμός στη Euroleague με το πρώτο… πιάτο της 30ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με τη μία από αυτές να έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με σκορ 88-74, με τους Πράσινους να πέφτουν στο 10-20, ενώ οι Καταλανοί ανέβηκαν στο 20-10 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα πλέι οφ.
Στα άλλα ματς, η Αναντολού Έφες υπέστη ήττα-σοκ από την Άλμπα Βερολίνου και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι έπεσαν στο 14-16, ωστόσο διατηρούν τις ελπίδες τους.
Ακόμα, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Μπασκόνια, με τους Σέρβους να είναι πλέον στο 13-17, ενώ οι Βάσκοι πήγαν στο 15-15 μένοντας αυτή την στιγμή εκτός οκτάδας. Τέλος, η Μακάμπι μετά τη νίκη της επί της Βιλερμπάν ανέβηκε στο 17-13.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Θα xτυπούν ψηφιακή κάρτα μέσα στο 2026
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Δημοκρατικοί καταγγέλλουν πως αποκρύφθηκαν έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν που αφορούσαν τον Τραμπ
- Το παγκόσμιο χρέος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ρεκόρ

