Ιωάννα Τούνη: Είναι άρρωστη και αγχώνεται για τον μπέμπη – «Δεν θέλω να κολλήσει κάτι»
«Φτύστε το μη πάθει τίποτα», λέει στην ανάρτησή της
Άρρωστη είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας κρύωσε και ανέβασε πυρετό μέσα στο βράδυ.
Ωστόσο, αυτό που την ανησυχεί περισσότερο είναι να μην κολλήσει ο γιος της, που είναι μόλις 2,5 μηνών.
«Υπάρχει ένα συνάχι, μια ταλαιπωρία. Είμαι λίγο αδιάθετη. Εν τέλει αρρώστησα. Το βράδυ ανέβασα πυρετό και τα λοιπά και αγχώνομαι για τον μπέμπη. Είναι πολύ μωράκι ακόμη, δεν θέλω να κολλήσει κάτι αν και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά, εκεί πέρα, αράζει. Φτύστε το μη πάθει τίποτα το μωράκι μας», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στα stories της.
Οι αναρτήσεις της
Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα με το μωρό της. Σε πρόσφατο story έδειξε επίσης την αλλαγή στο σώμα της δύο μήνες μετά τον τοκετό και αποκάλυψε πως έχει χάσει τα πρώτα κιλά.
Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα τοπάκι και μια φόρμα και έδειξε στους ακολούθους της την κοιλιά της, στην οποία όπως είπε υπάρχει ακόμα χαλαρότητα και για αυτό χρησιμοποιεί κρέμες για σύσφιξη.
«Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά τώρα έχω κολλήσει. Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω», έχει εξομολογηθεί επίσης.
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ







