Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Πηγαίνει στα γυρίσματα με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Μαίρη Συνατσάκη: Πηγαίνει στα γυρίσματα με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Τον νέο της ρόλο ως μαμά απολαμβάνει η Μαίρη Συνατσάκη. Η instagrammer και επιχειρηματίας, πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ιάν Στρατή και λάμπει από ευτυχία.

Ζει κάθε στιγμή τη μητρότητα και φροντίζει να μην αποχωρίζεται το μωρό της ούτε στιγμή, ακόμα και όταν έχει να πάει στη δουλειά.

Η παρουσιάστρια έπρεπε να επιστρέψει στα γυρίσματα που κάνει για την εκπομπή του Διονύση Ατζαράκη στο Youtube και δεν δίστασε να πάρει μαζί της την κόρη της.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως η μικρή θηλάζει και γι΄αυτό είναι δύσκολο να την αφήσει. Προσπαθεί όμως να συνδυάζει όλες τις δραστηριότητές της.

«Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι’ αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δειξει βέβαια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το σετ με την ίδια και το μωρό αγκαλιά.

Η ανάρτησή της

Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» και μίλησε στις κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της.

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, εξομολογήθηκε: «Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024