Το «The Last of Us» εκπλήσσει τους θαυμαστές του με ένα επεισόδιο-μπόνους
Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο επεισόδιο, που κανείς δεν περίμενε, λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν.
Πριν από λίγες ημέρες, η πρώτη σεζόν του «The Last of Us» ολοκληρώθηκε επίσημα, με ένα υπέροχο ένατο επεισόδιο γεμάτο αναφορές στο αρχικό βιντεοπαιχνίδι.
Με αυτό, το HBO Max συνέχισε να εδραιώνεται ως μία από τις καλύτερες πλατφόρμες streaming όσον αφορά τις δικές του σειρές, καθώς σχεδόν ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός.
Η πλατφόρμα κέρδισε τους θαυμαστές της ακόμα περισσότερο, επειδή μοιράστηκε κάποιο μπόνους περιεχόμενο.
Η επόμενη σεζόν δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει πριν από τα μέσα με τέλη του 2024 και, γνωρίζοντας πόσο μεγάλη θα ήταν η αναμονή, το HBO θέλησε να ανταμείψει τους περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια θεατές της σειράς με ένα επιπλέον επεισόδιο της πρώτης σεζόν, το οποίο λειτουργεί ως ντοκιμαντέρ της σειράς.
Δείτε το βίντεο
Νέο επεισόδιο-ντοκιμαντέρ «The Last of Us»
Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Making of The Last of Us», είναι διάρκειας 31 λεπτών και αφηγείται την ιστορία των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με την εμφάνιση των ηθοποιών, των σκηνοθετών και άλλων μελών του συνεργείου των γυρισμάτων.
Φυσικά, ιδιαίτερη σημασία στο ντοκιμαντέρ έχουν οι ηθοποιοί της σειράς, δηλαδή οι Πέντρο Πασκάλ (Τζόελ), Μπέλα Ράμσι (Έλι), Γκαμπριέλ Λούνα (Τόμι) κ.ά.
Photo: YouTube
Εν τω μεταξύ, οι Craig Mazin και Neil Druckmann, σκηνοθέτες του βιντεοπαιχνιδιού και της διασκευής, μίλησαν πριν από λίγες ημέρες στο επίσημο podcast της σειράς για να δώσουν κάποια στοιχεία για τη δεύτερη σεζόν:
«Οι στιγμές και οι χαρακτήρες μπορούν να παραμείνουν οι ίδιοι ή να αλλάξουν» είπαν.
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρουμε την ιστορία από το ένα μέσο στο άλλο. Θα επωφεληθούμε επίσης από την ελευθερία που έχουμε στην τηλεόραση, η οποία δεν υπήρχε στο παιχνίδι, δηλαδή το πλεονέκτημα της αλλαγής προοπτικής.
»Έτσι θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε ένα νέο μέσο για να αφηγηθούμε αυτή την ιστορία και θα περάσουμε από την ίδια διαδικασία προσαρμογής.
»Είμαστε πάλι εμείς. Θα υπάρχουν οι ίδιοι χαρακτήρες. Και θα υπάρχει αίμα».
Photo: YouTube
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της




