
Τσέλσι – Έβερτον 2-2: Σοκ στο 89′ για τους «μπλε»
Η Τσέλσι έφτασε κοντά σε τρίτη σερί νίκη, όμως το γκολ του Σιμς στο 89′ έδωσε έναν πολύ σημαντικό βαθμό (2-2) στην Έβερτον η οποία παλεύει για την παραμονή.
Έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League πήρε η Έβερτον που ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο.
Οι «μπλε» προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους κι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν τρίτη σερί νίκη και να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε με τον Φέλιξ (52′), τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν με τον Ντουκουρέ (69′), ο Χάβερτζ με πέναλτι (76′) έδωσε ξανά την πρωτοπορία στους «μπλε», αλλά η ομάδα του Σον Ντάις πήρε τον πολύτιμο βαθμό με τον Σιμς στο 89ο λεπτό.
Τσέλσι: Κέπα, Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Μπαντιασίλ, Φοφανά (87’ Τσαλομπά), Κόβατσιτς (81’ Λόφτους Τσικ), Πούλισικ (62’ Γκάλαχερ), Χάβερτς, Φερνάντες, Φέλιξ (86’ Τσουκβουεμέκα)
Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (84’ Μικολένκο), Γκόντφρεϊ, Κιν, Ταρκόβσκι, Γκέιγ (79’ Σιμς), Ντουκουρέ, Ονάνα, Ιβόμπι, ΜακΝίλ, Γκρέι
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς




