Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Natalie McNally: Τα κρυφά μηνύματα για τη δολοφονία της - Ήταν 15 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο τους παιδί

Natalie McNally: Τα κρυφά μηνύματα για τη δολοφονία της – Ήταν 15 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο τους παιδί

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Natalie McNally από τον σύντροφό της.

Ήταν τον Νοέμβριο που η 32χρονη Natalie McNally μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της. Η άτυχη 32χρονη ήταν 15 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο της παιδί. Έγκυος στο παιδί του ανθρώπου που έμελλε να βάλει τόσο βίαια τέλος στη ζωή της.

Λίγους μήνες μετά την άγρια δολοφονία της βγαίνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 33χρονο Stephen McCullagh που της στέρησε τόσο βίαια τη ζωή. Ο Stephen είχε αφήσει «κρυφά μηνύματα» για τον θάνατό της σε ένα σκηνοθετημένο livestream.

Ήταν τη νύχτα της 18ης Δεκεμβρίου που η Natalie McNally μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Silverwood Green, στο Lurgan.

Ο Stephen McCullagh εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω τηλεδιάσκεψης για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε. Οι συγγενείς της Natalie αντιτίθενται έντονα στην υπό όρους αποφυλάκισή του. Η δικηγόρος τους διατύπωσε αντιρρήσεις, σημειώνοντας πως υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και κίνδυνος φυγής του δράστη.

Ο βαθμός σχεδιασμού της άγριας δολοφονίας και το επίπεδο εξαπάτησης ήταν σε πρωτόγνωρο βαθμό. Ο Youtuber είχε στήσει ένα σκηνοθετημένο livestream προκειμένου να έχει άλλοθι για τη νύχτα που κατηγορείται πως σκότωσε τη Natalie McNally.

Ενώ είχε αρχικά συλληφθεί ως δράστης την επόμενη μέρα από τη δολοφονία της Natalie McNally, αφέθηκε ελεύθερος και αποκλείστηκε από τη λίστα των υπόπτων. Ήταν λίγο καιρό αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου, που συνελήφθη εκ νέου από τις αρχές.

Η σχέση της Natalie McNally με τον Stephen McCullagh είχε αρχίσει τον Αύγουστο του 2022. Η Natalie ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί στις 18 Δεκεμβρίου. Τη μοιραία νύχτα βρισκόταν στο σπίτι των γονιών της και παρακολουθούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα κρυφά μηνύματα για τη δολοφονία της Natalie

Λίγη ώρα αργότερα θα έφευγε για να γυρίσει σπίτι της στο Silverwood Green στο Lurgan. Είχε κάνει like σε ένα από τα μηνύματα του συντρόφου της στα social media πως θα έκανε livestreaming το μοιραίο βράδυ.

Είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό του. Θα έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι δεν βρισκόταν σπίτι του για έξι ώρες. Μόνο έτσι θα κατάφερνε να έχει άλλοθι για την άγρια δολοφονία της συντρόφου του.

Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει έναν άντρα με καλυμμένο το πρόσωπό του να παίρνει το λεωφορείο εκείνο το βράδυ από το Dunmurry προς το Lurgan.

Ήταν γύρω στις 9 το βράδυ που οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της Natalie McNally. Όταν οι αρχές συνέλαβαν εκ νέου τον 33χρονο, διαπιστώθηκε και πως το livestream ήταν σκηνοθετημένο. Δεν είχε μεταδοθεί ζωντανά. Ήταν τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Natalie.

Θα ήταν το άλλοθι για τη μετακίνησή του, την άγρια δολοφονία και την επιστροφή του σπίτι. Είχε ονομάσει το βίντεο «Violent Night» για μια νύχτα που πραγματικά αποδείχτηκε μια εξαιρετικά βίαιη νύχτα.

Στην προηχογραφημένη εκπομπή, ο Stephen είχε αναλάβει μια αποστολή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αποστολή περιελάμβανε τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον παίκτη και το έκανε να φανεί σαν ατύχημα. Το περιεχόμενο του εξάωρου σκηνοθετημένου livestream χαρακτηρίστηκε ανατριχιαστικό.

Είναι απλά απίθανο, όπως σημειώθηκε στο δικαστήριο, να πρόκειται για σύμπτωση. Όλα ήταν σκόπιμα. Αυτό που οι παίκτες αποκαλούν «Easter Egg», ένα κρυφό μήνυμα μέσα σε ένα παιχνίδι.

Η αναφορά του μάλιστα στο όνομα της Natalie στο εξάωρο βιντεοσκοπημένο livestream ήταν προκλητική. Αποτύπωσε το θράσος του, αφήνοντας κρυφά μηνύματα πίσω του.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024