
Παναθηναϊκός: Ανεβάζουν στροφές Πονίτκα και Γ. Καλαϊτζάκης
Ο πρώτος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά. Εκτός οι Γκουντάιτις, Αγραβάνης.
Με επιστροφές συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Αναντολού Εφές.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού στην προπόνηση της Δευτέρας (27/2) είδε τους Πονίτκα και Γ. Καλαϊτζάκη να ανεβάζουν στροφές και να μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση.
Ο πρώτος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμειναν για ακόμη μια ημέρα οι τραυματίες Γκουντάιτις και Αγραβάνης, όπως και οι διεθνείς Μαντζούκας και Π. Καλαϊτζάκης.
Ο Λιθουανός σέντερ έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ ο Ελληνας άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Υπενθυμίζουμε ότι από χθες επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του



