Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Παρί με Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό (pic)

Σοκ στην Παρί με Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό (pic)

Δημοσίευμα της «Parisien» αναφέρει πως νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον Ασράφ Χακίμι για βιασμό, με την έρευνα της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είδηση-βόμβα για τον Ασράφ Χακίμι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Parisien», μια 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε την Κυριακή (26/2) στην αστυνομία τον 24χρονο μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν για βιασμό στο σπίτι του.

Η νεαρή κοπέλα ήθελε αρχικά να μην κάνει μήνυση και απλά να δηλώσει το περιστατικό, όμως όπως είναι λογικό η υπόθεση πήγε στην εισαγγελία και η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα έρευνα.

Η 23χρονη υποστήριξε πως η γνωριμία με τον διεθνή Μαροκινό έγινε μέσω Instagram και στις 25 Φεβρουαρίου πήγε στο σπίτι του με Uber που πλήρωσε ο ίδιος.

Ο Χακίμι ήταν διαχυτικός, την φίλησε στο στόμα, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε διείσδυση χωρίς εκείνη να το θέλει, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κοπέλα.

Τελικά η νεαρή κατάφερε να του ξεφύγει κλωτσώντας τον και στη συνέχεια κάλεσε έναν φίλο της ο οποίος πήγε και την πήρε. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και μένει να δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024