
Η Τότεναμ «λύγισε» την Τσέλσι (2-0)
Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τσέλσι με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά 4αδας. Συνεχίζεται η κατηφόρα για τους «μπλε».
Την πρώτη νίκη απέναντι στην Τσέλσι μετά από 12 συνεχόμενα ματς, πανηγύρισε σήμερα (26/02) η Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Premier League.
Τα γκολ του 22χρονου Άγγλου μέσου, Όλιβερ Σκιπ, στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου και του Χάρι Κέιν στο 82΄ έκριναν το ματς στο «Τότεναμ Στέιντιουμ», χαρίζοντας στους «πετεινούς» το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» (είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ) και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 4ης θέσης.
Η κατάσταση στους «μπλε» δε λέει ν΄ αλλάξει, παρά τις πολλές μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο. Παραμένουν με μία μόλις νίκη στα 11 τελευταία ματς που έδωσαν (στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα δεν σκόραραν) και μετά τη σημερινή ήττα επί της ουσίας έχασαν κάθε ελπίδα για να βγουν στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ εάν συνεχίσουν έτσι πολύ δύσκολα θα προλάβουν και κάποιο από τα άλλα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».
Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ, Έμερσον, Ντέιβις, Χόιμπεργκ, Σκιπ, Κουλουσέφσκι (79΄Σον), Ριτσάρλισον, Κέιν
Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα (19΄Φοφανά), Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ, Έντσο Φερνάντες, Λόφτους Τσικ (62΄Μάουντ), Στέρλινγκ (83΄Ομπαμεγιάνγκ), Ζοάο Φέλιξ (83΄Μούντρικ), Ζίγιεχ (62΄Ζακάρια), Χάβερτς
=
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»


