Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπολόνια – Ίντερ 1-0: Γκέλα για τους «νερατζούρι»

Μπολόνια – Ίντερ 1-0: Γκέλα για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ γνώρισε αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα από την Μπολόνια με 1-0, για την 24η αγωνιστική της Serie A και έμεινε 18 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι που προελαύνει προς το scudetto.

Η Ίντερ ηττήθηκε από την Μπολόνια με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Serie A, χάρη στο γκολ του Ορσολίνι στο 76ο λεπτό και είδε τη διαφορά από τη Νάπολι και την κορυφή να ανεβαίνει στους 18 βαθμούς, ενώ με νίκες η Μίλαν και η Ρόμα μπορούν να την «πιάσουν» στη δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στο 12′ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Φέργκιουσον από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στον Μπάροου, ο οποίος δοκίμασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ονανά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Η Μπολόνια απείλησε ξανά στο 17ο λεπτό με τον Σοριάνο να κάνει ένα καταπληκτικό σουτ, αλλά την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ονάνα.

Η Ίντερ απάντησε με τον Λαουτάρο στο 37′, η κεφαλιά του οποίου έφυγε λίγο άουτ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά και πάλι η Μπολόνια ήταν αυτή που κατάφερε να «χτυπήσει».

Στο 76′ Μπαρέλα και Ντ’ Αμπρόσιο έκαναν λάθος, η μπάλα έφτασε στον Ορσολίνι, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Ονανά για το 1-0 στο 76′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Ίντερ να μην καταφέρνει καν να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Λουκούμι, Σόζα, Καμπιάζο, Σχάουτεν (88′ Μεδέλ), Ντομίνγκες, Ορσολίνι (87′ Εμπισέρ), Φέργκιουσον (83′ Μόρο), Σοριάνο (83′ Κυριακόπουλος), Μπάροου (87′ Ραϊμόντο).

Ίντερ: Ονανά, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Ντε Φράι (46′ Ατσέρμπι), Γκόζενς, Μκιταριάν (63′ Μπαρέλα), Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς (83′ Καρμπόνι), Ντάμφρις (68′ Ντ’ Αμπρόζιο), Λουκάκου (64′ Τζέκο), Μαρτίνες.

Sports in

Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η πολιτεία που έχει πληγεί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία είναι «εμπόλεμη ζώνη», «πρόκειται για σενάριο πολέμου και θα χρειαστούμε μεταπολεμικά μέτρα», τονίζει ο κυβερνήτης της Εντουάρντου Λάιτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024