Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σερέλη στο Λαύριο
Ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι φαβορί για να αντικαταστήσει τον Χρήστο Σερέλη, στον πάγκο του Λαυρίου.
Με τον Γιώργο Λιμνιάτη φαίνεται πως θα πορευθεί το Λαύριο, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη για τον Παναθηναϊκό.
Ο 49χρονος προπονητής αποχώρησε αυτή τη φορά οριστικά από το Λαύριο, με τον παλαίμαχο γκαρντ, που είναι συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην εθνική Γεωργίας, να τον αντικαθιστά.
Κατά το παρελθόν, είχε συνεργαστεί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ και στις μικρές εθνικές ομάδες τις χώρας μας, ενώ έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Νέων Ανδρών.
Ντεμπούτο θα κάνει στον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου στόχος θα είναι το «ροζ» φύλλο αγώνα, στην «μάχη» που δίνει τo Λαύριο, για την παραμονή στην Basket League.
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
