Σοκ: «Πρώην συμπαίκτης του Γιάννη έδειρε τη σύντροφό του»
Ολο το σώμα της κοπέλας ήταν γεμάτο μελανιές!
Σοκαριστικό περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο άλλοτε γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπριν Φορμπς, χτύπησε τη σύντροφό του, με τις νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση ξυλοδαρμού της Έλσα Τζιν να σοκάρουν.
«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Φορμπς χτύπησε την σύντροφό του, όμως μια φορά ήταν αρκετή. Όλο της το σώμα είναι γεμάτο μελανιές και έχει δύο μαυρισμένα μάτια. Την χτύπησε πάρα πολλές φορές. Ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό για εκείνη», κατέθεσε μια πηγή που γνωρίζει προσωπικά το ζευγάρι, μιλώντας στη “Daily Mail”.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο λόγος γι’ αυτό το βίαιο ξέσπασμα του Φορμπς λέγεται πως ήταν η εκτόξευση της καριέρας της συντρόφου του -και πρώην πορνοστάρ- στην πλατφόρμα OnlyFans. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί χάρη στην άλλοτε κολλητή της Κάιλι Τζένερ, Τζόντιν Γουντς, η οποία διατηρεί σχέση με τον πρώην συμπαίκτη του, Καρλ-Άντονι Τάουνς.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442