«Καθάρισε» ο Ιμόμπιλε για τη Λάτσιο (0-2)
Χάρη σε δύο τέρματα του Τσίρο Ιμόμπιλε η Λάτσιο επικράτησε με σκορ 2-0 της Σαλερνιτάνα, ενώ η Φιορεντίνα έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Έμπολι.
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πήρε ξανά το όπλο του… Μετά από εβδομάδες βρήκε ξανά δίχτυα στο ματς του Europa League κόντρα στην Κλουζ την Πέμπτη και σήμερα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Λάτσιο μέσα στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Ο αρχηγός της ομάδας της Ρώμης πέτυχε και τα δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Tην ίδια ώρα η Εμπολι πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στη Φλωρεντία, με το 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα. O Kαμπιάγκι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 29′, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Καράκ για οσφσάιντ. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Καμπράλ στο 85ο λεπτό.
Νωρίτερα, η Αταλάντα είδε ν’ απομακρύνεται ο μεγάλος στόχος της συμμετοχής στο Champions League της νέας σεζόν, καθώς ηττήθηκε στο Μπέργκαμο από τη Λέτσε με 2-1.
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
- Μπιανκόν: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» (vid)
- Starbucks: Σε «ομηρία» η πρώτη συλλογική σύμβαση
- Τζον Μπον Τζόβι: Η εξωπραγματική αμοιβή στο πρώτο του συμβόλαιο και το Star Wars – «Το βρήκα»
- Τραμπ: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 12 δισ. δολάρια στους αγρότες
- ΠΑΟΚ – Πριεβίζντα 101-70: Νίκη υπό την παρουσία του Μυστακίδη (vid)



