Επιβεβαίωση από το Μεξικό για Αλμέιδα
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μεξικού παραδέχθηκε πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν στη λίστα για διάδοχος του Τάτα Μαρτίνο, αλλά η επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Ματίας Αλμέιδα βρισκόταν ψηλά στη Ομοσπονδίας του Μεξικού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο.
Το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ «έπαιζε» συνέχεια σε ρεπορτάζ από το Μεξικό, με τον πρόεδρο Ντε Λουίσα να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του τα παραπάνω, αλλά να παραδέχεται πως με την επέκταση της συνεργασίας του «Πελάδο» με την Ένωση, τα πάντα άλλαξαν.
«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως είχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λουίσα.
Ουσιαστικά ο Αλμέιδα δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την ΑΕΚ γι’ αυτό και πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028, με το deal να προβλέπει και ρήτρα δέκα εκατομμύρια ευρώ.
- H μητρική της Google δανείζεται με… 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την ΑΙ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές – Δραματική η κατάσταση
- Αναδάσωση σε Πεντέλη και Παλλήνη στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της HELLENiQ ENERGY
- Μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί

