Πότε θα γίνει ο μεγάλος ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Κατσάνοφ…
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το πρόγραμμα των ημιτελικών και την ώρα που θα κοντραριστεί με τον Κάρεν Κατσάνοφ για την πρόκριση στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και έχει μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του πρώτου γκραν σλαμ της σεζόν, αφού θα κοντραριστεί με τον Κάρεν Κατσάνοφ.
Όπως έγινε γνωστό, η μεγάλη «μάχη» του Έλληνα τενίστα θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/1, 05:30) με τον Κατσάνοφ, ενώ ο άλλος ημιτελικός των ανδρών ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Τόμι Πολ θα γίνει στις 10.30 ώρα Ελλάδος.
Σε ό,τι αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων του Στέφανου, έχει το «5 στα 5» απέναντι στον 26χρονο αντίπαλό του και το ρεκόρ του σε ημιτελικούς είναι 1-4, κάτι που δείχνει ότι είναι στο χέρι του να γράψει ιστορία στη Μελβούρνη.
Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί των γυναικών, όπου θα αναμετρηθούν Ριμπάκινα-Αζαρένκα (10.30) και Λινέτ-Σαμπαλένκα (12.30).
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση



