Χωρίς Μασούρα η Εθνική κόντρα στη Μάλτα
Μόνο ο Γιώργος Μασούρας δεν θα είναι στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για το φιλικό που θα δώσει η εθνική ομάδα με τη Μάλτα.
Με μοναδικό πρόβλημα τον Γιώργο Μασούρα συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το φιλικό κόντρα στη Μάλτα, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (15/11).
Ο άσος του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το φιλικό, αλλά πιθανότατα θα προλάβει το δεύτερο ματς κόντρα στην Ουγγαρία και γι’ αυτό βρίσκεται στην αποστολή του Γκουστάβο Πογέτ.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα πάντως, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε κάποια δοκιμή, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στην αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στη Βαλέτα (19:00).
Η αποστολή της Εθνικής θα πετάξει με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (16/11) στις 11:00, ενώ το ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (17/11) στις 19:00.
- Τουρισμός: 1 στους 2 Έλληνες δεν μπορεί να πάει ούτε μία εβδομάδα διακοπές
- Η επιστήμη ξέρει πότε το στρες «σκοτώνει» τη δημιουργικότητα
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 24/2/26
- Πανελλαδική απεργία σε επισιτισμό και τουρισμό – Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά


