
Ολυμπιακός: «Τρέλα» για ένα εισιτήριο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ
Οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με τα μαγικά χαρτάκια να… εξαφανίζονται σιγά-σιγά.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για τη 12η αγωνιστική της Superleague, ενώ θα κλείσει τις υποχρεώσεις του ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη (8/11) και ήδη οι φίλοι της ομάδας έχουν δείξει ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν μια θέση στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη
Συγκεκριμένα, έχουν φύγει ήδη πάνω από 6.000 εισιτήρια ηλεκτρονικά, μέσω internet, συνεπώς το sold out θεωρείται δεδομένο. Έτσι τις επόμενες μέρες αναμένεται να «εξαφανιστούν» όλα τα μαγικά χαρτάκια αν η ζήτηση συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το internet, η διάθεσή τους θα συνεχιστεί την Τετάρτη (9/11) και από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από 10.00 έως 18.00.
- Χανιά: Παραμένει στη ΜΕΘ η 3χρονη – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα παιδιά της οικογένειας
- «Λάμπρος Ορφανός: εκφάνσεις χαρακτικής» στο Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
- Τι απάντησε ο Μάικ Τζέιμς σε οπαδό του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα του… Λαρεντζάκη (pic)
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο κατέληξε 50χρονος έπειτα από σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα
- Επιλογή σκύλου εργασίας: Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας νέος ιδιοκτήτης
- ΕΛ.Α.Σ.: Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – Ο συμβολισμός πέρα από ένα νέο κόμμα



