Στην τελική λίστα με τους 26 παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας που θα πάνε Κατάρ βρίσκεται ο Πέδρο της Φλαμένγκο με τον ίδιο να το πανηγυρίζει δεόντως και με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Ο παίκτης της Βραζιλιάνικης ομάδας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του και ο επίσημος λογαριασμός της Φλαμένγκο ανέβασε στο Twitter αυτήν την όμορφη στιγμή.
Ο 25χρόνος πρόκειται ουσιαστικά να είναι ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Φιρμίνο, όπου προς έκπληξη δεν βρίσκεται στις τελικές επιλογές της «Σελεσάο».
Ο Πέδρο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και δύσκολα ο Τίτε θα τον άφηνε εκτός καθώς σε 59 αγώνες φέτος έχει καταγράψει 29 γκολ και 10 ασσίστ ενώ συνέβαλε και τα μέγιστα για να κατακτήσει η Φλαμένγκο το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.