Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντόπουλος: Για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι της ΑΕΚ (vids)

Διαμαντόπουλος: Για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι της ΑΕΚ (vids)

Τα αίσχη στο περσινό ΑΕΚ-Αρης και οι «ομορφιές» στα φετινά παιχνίδια της Ενωσης με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για μια ακόμα φορά όσοι διάβασαν τους ορισμούς των διαιτητών για την 12η αγωνιστική της Super League, με την ΚΕΔ να τοποθετεί ως VARίστα τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην «Opap Arena».

Αυτή είναι η τέταρτη φορά φέτος που ορίζεται ο ρέφερι από την Αρκαδία σε παιχνίδι της Ενωσης, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ηταν πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική της Super League ( 0-2), αλλά και στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) για το Κύπελλο. Ηταν επίσης VARίστας στον αγώνα με τον Βόλο (0-1), με τον Στιβ Μπένετ να τον τοποθετεί ως VAR και στο ματς με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Ελίασον – «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)

Ενας από τους αγαπημένους διαιτητές της… Εξυγίανσης, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να τα κάνει «μαντάρα» σε κάθε αναμέτρηση και παρόλα αυτά να συνεχίζει να ορίζεται από την ΚΕΔ και μάλιστα τις περισσότερες φορές σε παιχνίδια της ΑΕΚ. Στο παιχνίδι της Ενωσης με τον Παναιτωλικό, δεν απέβαλε τους Ρότα και Χατζισαφί ως όφειλε, με τον ρέφερι από την Αρκαδία να… κλείνει τα μάτια σε καραμπινάτες φάσεις και να δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φύγει με το διπλό από το Αγρίνιο. Ένα ματς στο οποίο ο Διαμαντόπουλος είχε βάλει το… χεράκι του για να πάρει τη νίκη η Ενωση, αφού κράτησε στο παιχνίδι τους δύο μπακ της Ενωσης, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο!

Στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα τα έκανε και πάλι… μαντάρα, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να μετατρέπει ένα καθαρό επιθετικό φάουλ σε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Μια πεντακάθαρη φάση, στην οποία ο Ελίασον απώθησε τον Καραχάλιο, αλλά ο Πελοποννήσιος ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς και μαζί την πρόκριση για την Ενωση. Ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο ο Διαμαντόπουλος ήταν ο… 12ος παίκτης της ΑΕΚ.

Τα φετινά «κιτρινόμαυρα» επιτεύγματα του διαιτητή από την Αρκαδία βέβαια είναι… πταίσματα μπροστά σε όσα έκανε στο περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη. Πέναλτι σε «βουτιά» του Μάνταλου, με το οποίο η Ενωση έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Ένα πέναλτι – δώρο από τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε αποβάλει τον Ρότα, ως όφειλε. Μετά το παιχνίδι μάλιστα ο ίδιος ο αμυντικός της ΑΕΚ είχε παραδεχθεί δημόσια ότι ο 4ος διαιτητής είχε πει στον προπονητή της Ενωσης να τον βγάλει από το παιχνίδι, γιατί εάν κάνει ένα ακόμα μαρκάρισμα θα φάει κόκκινη!

«Μετά το σκληρό μαρκάρισμα, νομίζω του είπαν από το…ο τέταρτος νομίζω, δεν ξέρω ποιος του είπε να σας πω την αλήθεια, πως εάν κάνω ένα ακόμη μαρκάρισμα θα φάω κόκκινη. Προστάτεψε την ομάδα. Λογικό ήταν να με βγάλει», είχε αναφέρει ο Ρότα, ο οποίος δεν είχε αποβληθεί από τον Διαμαντόπουλο, με τον ρέφερι από την Αρκαδία να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει η ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Αρη.

Στο τέλος τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στους πίνακες και συνέχισε να ορίζεται από την ΚΕΔ, με τον ρέφερι από την Αρκαδία να ορίζεται για 4η φορά φέτος σε ματς της ΑΕΚ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024