
Αντίνοος Αλμπάνης: Το «Maestro» δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο
Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του MEGA
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στη αγαπημένη σειρά «Maestro».
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro», αποκαλύπτοντας πως στην αρχή του το έπαιξε δύσκολος για πλάκα.
Διαβάστε επίσης: Maestro: Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από τη σπουδαία σειρά του Mega
«Μετά από 14 χρόνια που ξανασυνεργάζομαι με τον Χριστόφορο, δεν έχει αλλάξει πολύ. Το ίδιο ώριμος και δουλεμένος ήταν, εγώ ήμουν πολύ άγουρος τότε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει στους ηθοποιούς τεράστια ελευθερία και την πολυτέλεια της πρόβας», είπε ο ηθοποιός.
«Το «Maestro» δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση».
Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε σε μία υπόθεση που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν κάποιος έφτιαξε λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία του και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά.
«Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν «ήρθα». Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media», είπε.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο αυτόγραφο που πήρε από την Σαμπρίνα, αλλά και μία άβολη στιγμή που αντιμετώπισε στην αμερικανική πρεσβεία.
«Φυσικά και έχω αυτόγραφο από την Σαμπρίνα και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Ήταν σαν να είχα αυτόγραφο από τον David Bowie! Είναι το μονό αυτόγραφο που είχα», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
«Όταν πήγα να πάρω visa από την αμερικανική πρεσβεία ο υπάλληλος σηκώθηκε στην καρέκλα και ρωτούσε “ο κύριος εδώ λέει ότι είναι ηθοποιός, τον ξέρει κάποιος;”», εξιστόρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Για καλή του τύχη στην πρεσβεία βρισκόταν άτομο που μπόρεσε να το επιβεβαιώσει.
Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» στο θέατρο Αυλαία.
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών



