
ΑΕΚ: Έγραψε ιστορία ο Μάνταλος
Τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Super League συμπλήρωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Πέτρος Μάνταλος.
Στη Νέα Φιλαδέλφεια έμελλε να σπάσει η «κατάρα» της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ! Μετά από 20 ματς με μόλις μία νίκη απέναντι στους Θεσσαλονικείς σε όλες τις διοργανώσεις και μετά από πέντε χρόνια χωρίς νίκη εντός έδρας, η Ένωση ήταν κυρίαρχη στο ντέρμπι Δικεφάλων όπου επικράτησε με 2-0 στην «Opap Arena» και επέστρεψε στο -6 από τον Παναθηναϊκό.
Μια αναμέτρηση η οποία είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έφτασε σε ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Super League.
Ο Μάνταλος έγινε μόλις ο 20ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ένωσης που καταφέρνει κάτι τέτοιο, έχοντας πλέον την ευκαιρία να ξεπεράσει τους Σπύρο Πομώνη (202), Γιώργο Καραφέσκο (206) και Στέλιο Σεραφείδη (210).
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
