Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: Τι τα θέλεις τα… build-up (vid)

Λουτσέσκου: Τι τα θέλεις τα… build-up (vid)

Ο Λουτσέσκου δεν λέει να καταλάβει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Και αυτό πληρώνεται τοις μετρητοίς.

Δεν λέει να αποδεχτεί την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και αυτό είναι και καλό, είναι όμως και κακό. Διότι ο Ρουμάνος ζει με τις αναμνήσεις και με τον τρόπο του κρατά το φρόνημα ψηλά, το ρόστερ όμως που έχει στη διάθεση του όμως παραπέμπει σε μια ομάδα δίχως δυνατότητες. Και αυτό είναι κάτι που ένας προπονητής πρέπει να το λογαριάζει στις πραγματικές του διαστάσεις.

Απόψε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια το παιχνίδι. Πως; Χτυπώντας στα λάθη του ΠΑΟΚ που θέλει να ξεκινά το build up από την περιοχή του. Με ποιους; Με τον Ράφα Σοάρες, τον Σάστρε και τον πιτσιρικά τον Κουλιεράκη! Δεν έχει σημασία φίλτατε Ραζβάν τι θα ήθελες να έχεις στο ρόστερ του, ούτε τι θα ήθελες να παίξεις. Έχει σημασία να αξιοποιείς αυτό που υπάρχει. Και ο ΠΑΟΚ αυτός τέτοια βράδια πρέπει να μην παίρνει ρίσκα διότι όπως φαίνεται τα πληρώνει ακριβά. Μην κοιτάς που έπιασες το… ΤΖΟΚΕΡ στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό με τον Παπασταθόπουλο να βάζει αυτογκόλ και την ομάδα του Μίτσελ να πληρώνει τοις μετρητοίς τη γκίνια της.

Απόψε η ΑΕΚ πολύ λογικά σε πίεσε ψηλά, και βλέποντας ότι δεν θες να καταλάβεις σε τιμώρησε με άνεση. Δική σου είναι αυτή η ήττα. Δικός σου και ο λογαριασμός που λέει πως έπειτα από 10 αγωνιστικές και ενώ νίκησες μέσα στον Ολυμπιακό είσαι 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας ουσιαστικά χάσει ως εδώ τους μισούς βαθμούς του πρωταθλήματος. Και που να μην ισοφάριζες τον Αστέρα Τρίπολης στη Τούμπα στο 90΄+7΄.

Με μια νίκη σε 6 αγωνιστικές άλλος προπονητής δεν θα είχε επιβιώσει. Ακόμη και αν αυτή η νίκη έγινε μέσα στο Καραϊσκάκη.

«Το παιχνίδι ήταν περίεργο γιατί ξεκινήσαμε καλά, μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει είχαμε μεγάλες στιγμές. Μετά το χάσαμε εξαιτίας δύο λαθών στο build-up. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, λεπτομέρειες, που μπορούν να αλλάξουν την εξέλιξη ενός ματς. Κάναμε λάθη και μετά με όλη την ενέργεια που πήραν οι αντίπαλοι από το στάδιο, τη θέληση που έδειξαν άλλαξε το παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο όταν κάνεις λάθος τελειώνει το ματς» είπες προς τιμήν σου. Το θέμα όμως είναι μεταξύ μας αν το κατάλαβες και όλας…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024