Χωρίς δύο παίκτες ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο – Ποιους άφησε εκτός ο Μπαρτζώκας
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με δύο απουσίες στον αγώνα της Basket League με το Λαύριο
Σήμερα Κυριακή (30/10) στις 19:15 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Λαύριο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες.
Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν σήμερα. Ο πρώτος έχει υποστεί αιμάτωμα στο υποκνημίδιο, ενώ ο δεύτερος δεν θα παίξει για λόγους ξεκούρασης.
Για τον Ολυμπιακό, μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο, ακολουθεί αγώνας για τη Euroleague και συγκεκριμένα με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Κόπα Άφρικα: Οι σχέσεις μεταξύ αφρικανικών κρατών υπερτερούν του ποδοσφαίρου
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
