Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Σέρτζι Ρομπέρτο – Χάνει το Μουντιάλ
Εξάρθρωση ώμου υπέστη στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο ο Σέρτζι Ρομπέρτο, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Από τραυματισμούς άλλο τίποτα φέτος η Μπαρτσελόνα, η οποία δέχθηκε νέο πλήγμα στην νίκη της 4-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Αυτήν την φορά σειρά είχαν ο Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο. Ο 30χρόνος δεξιός μπακ σε μια πτώση του υπέστη εξάρθρωση ωμού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών δρώμενων για αρκετό καιρό. Έτσι ο Ισπανός θα χάσει την ευκαρία να αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ εκπροσωπώντας την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πλήγμα και με τον Γκάβι υπέστη η ομάδα της Καταλονίας στον αγώνα με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς το «χρυσό παιδί» των «μπλαουγκράνα» έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ



