Διέλυσε τη Θέλτα η Βαγιαδολίδ (4-1) – Στο μηδέν Κάντιθ και Μπέτις
Εντυπωσιακή η Βαγιαδολίδ σκόρπισε με 4-1 τη Θέλτα ενώ Κάντιθ και Μπέτις έμειναν στο 0-0.
Εντυπωσιακή η Βαγιαδολίδ διέλυσε με 4-1 την Θέλτα, ενώ η Μπέτις έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση (έστω και προσωρινά) καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κάντιθ εκτός έδρας.
Μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία η Βαγιαδολίδ επέστρεψε με άκρως εμφατικό τρόπο στα «τρίποντα», συντρίβοντας στο «Χοσέ Θορίγια» την Θέλτα (4-1), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και πέναλτι στο 89΄, καθώς ο Μάσιπ απέκρουσε το σουτ του Άσπας.
Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εμετικά συνθήματα στην Πυλαία
Για τη Θέλτα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα στη La Liga. Το ματς κρίθηκε μέσα σε 13 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο όταν το 1-1 του πρώτου μέρους έγινε 4-1 χάρη σε ένα γκολ του Φερνάντεθ και δύο του Λεόν.
Αήττητη σε 5ο ματς έμεινε η Κάντιθ, παίρνοντας τον τέταρτο διαδοχικό βαθμό, αυτή την φορά απέναντι στην Μπέτις, η οποία έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στους 22 βαθμούς την Μπαρτσελόνα.
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο
- Μπέτις – Θέλτα 1-1: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού
- Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε ο Έπσταϊν – Πίσω από τα «πυροτεχνήματα» του σκανδάλου
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων με αραβικά κράτη του Κόλπου
- Google: Η τεχνολογία στη μάχη της πρόβλεψης φυσικών καταστροφών – Το εργαλείο που παρέχει προειδοποιήσεις
- Ο Τραμπ άφησε ανέγγιχτα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν – Ίσως δεν ξέρει τι να τα κάνει






