Μεγάλη ανατροπή στο GNTM – H εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς
Παίκτρια αποχώρησε και ξάφνιασε τους πάντες
Μια οικειοθελή αποχώρηση στιγμάτισε το επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM.
H δοκιμασία με το τένις φαίνεται ότι δυσκόλεψε πολύ τα κορίτσια αλλά άλλοι λόγοι οδήγησαν μια παίκτρια εκτός παιχνιδιού.
Οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ όπου με τη βοήθεια coach, τους ζητήθηκε να παίξουν τένις φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής.
Διαβάστε επίσης: Ράδιο Αρβύλα: Χαμός με το GNTM – «Δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα;»
Έπρεπε να χαρίσουν πόζες του τένις στον φωτογραφικό φακό ντυμένες όμως με τουαλέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι κάνουν μόδα και όχι αθλητισμό. Όμως λίγο πριν ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά ποια κοπέλα αποχωρεί είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της όμως Έφης Μπαντή.
H Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα φύγει για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία του της κριτικής επιτροπής. «Ήταν τιμή μας και για μένα και για το show που μια γυναίκα σαν εσένα ήταν εδώ», είπε ο Γιώργος Καράβας αποχαιρετώντας την.
Δείτε το βίντεο
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
