«Μ’ αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ»
Oι διάλογοι στην ΕΠΟ για την υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα – Πανδραμαϊκού, που δείχνουν το χάος που επικρατεί στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.
Τον προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και την παραμονή των Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την περασμένη Τρίτη (11/10) «εφαρμόζοντας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».
Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Ε.Ε, Γ. Χατζησαρόγλου, ο οποίος μάλιστα καταψήφισε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να προβιβαστούν στη Super League 2 οι Πανδραμαϊκός και Αγροτικός Αστέρας.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να πάρει άλλη απόφαση, τονίζοντας μάλιστα ότι με την εν λόγω απόφαση θα εκπέσει η Ε.Ε. Απίστευτα πράγματα, που δείχνουν το χάος που επικρατεί στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.
Αναλυτικά οι διάλογοι:
Χατζησαρόγλου: «Πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (σ.σ. εννοεί να προβιβαστούν στην SL2 Πανδραμαϊκός και Αγροτικός). Δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε άλλη απόφαση…»
Μπαλτάκος: «Η ΓΣ μας εξουσιοδότησε να ελέγξουμε τη νομιμότητα της απόφασης…»
Χατζησαρόγλου: «Με αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική…»
Μπαλτάκος: «Δεν θα εκπέσει…»
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)
- Η θάλασσα βγήκε στη στεριά σε Ρίο και Ναύπλιο – Κακοκαιρία σφυροκοπά την Αχαΐα
- Αγρότες: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνέλευση στη Νίκαια – Ανοιχτό αν πρέπει να πάνε σε διάλογο
- 25 πόντους με 1 ντρίμπλα και… MVP: O… οικονομικός Σάσα Βεζένκοφ και ένα αδιανόητο στατιστικό (vid)


