
Βουλή: Το ατύχημα της Βούλτεψη και το σχόλιο του Τσίπρα
Είναι καλά στην υγεία της
Ένα… απρόοπτο συνέβη στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, λίγο αφού είχε τελειώσει η πρωτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα άρχιζε η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα.
Η Σοφία Βούλτεψη «έχασε» ένα σκαλί κι έπεσε, προκαλώντας κινητοποίηση.
Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατέβαινε τα σκαλιά στο πλάι του προεδρείου της Βουλής. Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαδεχτεί στο βήμα τον Κυριάκο Μητοστάκη, η Σοφία Βούλτεψη δεν πρόσεξε ότι «έχανε» το τελευταίο σκαλί, με αποτέλεσμα να πέσει.
Αμέσως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτρεξαν να τη σηκώσουν και φάνηκε πως η Σοφία Βούλτεψη χτύπησε λίγο στο γόνατό της.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού βεβαιώθηκε ότι η Σοφία Βούλτεψη δεν είχε χτυπήσει, θέλησε να… αστειευτεί: «Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», είπε.
Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:
Σκόνταψε η Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή pic.twitter.com/jOZSiPchOK
— avgerinosx (@avgerinosx) October 14, 2022
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφεύγει κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση





