Μπορεί να βρισκόμαστε στον Οκτώβριο, ωστόσο οι πρώτες μέρες του φθινοπωρινού μήνα παραμένουν ζεστές. Ένα δροσερό αναψυκτικό με αρωματικά λεμόνια και γκρέιπφρουτ είναι μια γεστική πρόταση που θα ενθουσιάσει εσάς και την παρέα σας.
Βάζουμε σε μια μικρή κανάτα το 1½ φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ με τη 1 κουτ. σούπας φρέσκο χυμό λάιμ, και τις 2 κουτ. σούπας πουρέ λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 ποτήρια highball γεμάτα με πάγο. Συμπληρώνουμε με σόδα. Γαρνίρουμε με μια φέτα λεμόνι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.