Χρύσα Ρώπα: «Ποτέ δεν το δήλωσα αυτό, δεν μου αρέσει αυτή η λέξη»
Τι συνέβη; Η απάντηση στο βίντεο
Μια διόρθωση στο αφιερωματικό βίντεο που έγινε για την ίδια στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και πάλι, θέλησε να κάνει η Χρύσα Ρώπα. Η επιτυχημένη ηθοποιός ανέφερε πως ποτέ δεν έχει πει πως είναι τσαμπουκάς κι ούτε της αρέσει σαν λέξη.
- Διαβάστε επίσης:
«Ποτέ δεν δήλωσα τσαμπουκάς»
«Θέλω να διορθώσω κάτι (σ.σ. βίντεο), το οποίο ήταν υπέροχο κι ευχαριστώ πολύ… Κάπου λέει ότι είμαι τσαμπουκάς, ποτέ δεν δήλωσα εγώ ότι είμαι τσαμπουκάς και δεν μου αρέσουν καθόλου ούτε οι τσαμπουκάδες ούτε οι νταήδες. Να το εξηγήσω. Είμαι τσαμπουκάς για κάποιον που θεωρεί ότι τώρα δεν πρέπει να μιλήσει επειδή του δίνουν δουλειά. Όχι, δεν είμαι τσαμπουκάς» είπε αρχικά.
«Όταν κάποιος διεκδικεί πολύ έντονα το αυτονόητο, τα δικαιώματά του μπορεί να μεταφράζεται ως τσαμπουκάς, αλλά δεν είμαι καθόλου. Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Δεν κυκλοφορεί στο σπίτι μου, στους φίλους μου. Αυτό ήθελα να πω για το βίντεο. Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε η Χρύσα Ρώπα.
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025


