Επιστρέφει στον Καναδά το Mega Cosmos
To Mega θα μεταδίδει πρόγραμμα στη Βόρεια Αμερική
Το MEGA COSMOS επιστρέφει στον Καναδά μέσα από τις δύο δημοφιλείς συνδρομητικές πλατφόρμες Rogers και Bell. Το MEGA, το κανάλι που έχει γράψει τη μεγαλύτερη ιστορία στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση θα μεταδίδει και πάλι το πρόγραμμα του στην χώρα της Βόρειας Αμερικής. Οι ομογενείς που ζουν στον Καναδά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εκπομπές και τις δημοφιλείς σειρές του MEGA σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Ελλάδα.
Ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και οι αγαπημένες δημοφιλείς σειρές του MEGA θα αποτελέσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του MEGA COSMOS. Οι συνδρομητές της πλατφόρμας Rogers και της πλατφόρμας Bell, μέσα από το 24ωρο πρόγραμμα του MEGA θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής των πιο δημοφιλών και ποιοτικών ελληνικών προγραμμάτων.
#ToMegaToKalo
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πώς έγινε το ατύχημα
- Ο Ντίλιαν δίνει την κυβέρνηση για το σκάνδαλο υποκλοπών: Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου
