Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι μέχρι το 2026 ο Ντόουγκλας Αουγκούστο όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά.
Έτσι μπαίνει τέλος στο «θρίλερ» της ανανέωσης του συμβολαίου του, αφού ο Βραζιλιάνος είναι από τους κινητήριους μοχλούς στη μεσαία γραμμή για τον ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.
Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019 κι έκτοτε μετράει 96 συμμετοχές, επτά γκολ κι επτά ασίστ, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τέσσερα ακόμα χρόνια!
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ονειρικός Νετζήπογλου πραγματοποίησε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Μύκονο Betsson (109-83) για το 22/22 στη Stoiximan GBL
O Όμηρος Νετζήπογλου κάθε φορά που αγωνίζεται αρπάζει την… ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό βάζοντας 17 πόντους με μόλις 12 λεπτά.