
Η ΑΕΚ τιμά τις ένδοξες μορφές της ιστορίας της
Στα εγκαίνια της OPAP Arena, όλες οι ένδοξες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ θα περάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από το νέο «σπίτι» της Ένωσης
Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Την Παρασκευή (30/9) η Ένωση θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στο «σπίτι» της έπειτα από 19 χρόνια, αφού θα ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για τα εγκαίνια, ενώ τη Δευτέρα (3/10) η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στα εγκαίνια θα δώσουν το «παρών» όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος, που δεν πρόλαβαν να δουν τον Δικέφαλο να επιστρέφει στο «σπίτι» του.
Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί οι Νεστορίδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολαΐδης, Ατματσίδης, Δημητριάδης, Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Γιώργος Σαββίδης, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην «OPAP Arena», σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της.
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
