Ρωσία: Θύμα φάρσας ο γιος του Πεσκόφ: Του ζήτησαν να παρουσιαστεί στο στρατολογικό γραφείο και αρνήθηκε
Στη Ρωσία, ο γιος του εκπροσώπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, έπεσε θύμα φάρσας. Όταν τον ενημέρωσαν ότι επιστρατεύεται, απάντησε πως θα το... λύσει σε άλλο επίπεδο.
Ο Νικολάι Πεσκόφ, γιος του εκπροσώπου Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε σε τηλεφώνημα του Ντμίτρι Νιζόφτσεφ, παρουσιαστή της εκπομπής «Δημοφιλής πολιτική», ο οποίος του συστήθηκε ως στρατιωτικός επίτροπος, λέγοντας ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατολογικό γραφείο.
Ο Νιζόφτσεφ, που ανήκει στην ομάδα υποστηρικτών του φυλακισμένου εχθρού του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, είπε στον Νικολάι Πεσκόφ ότι έχει ήδη λάβει την κλήτευση τόσο μέσω της πύλης Κρατικών Υπηρεσιών όσο και με επιστολή, και ρώτησε αν ο Νικολάι θα προσέλθει στο στρατολογικό γραφείο μέχρι τις 10 το πρωί αύριο.
Διαβάστε επίσης: Ποιοι θα εξαιρεθούν από τη μερική επιστράτευση που κήρυξε ο Πούτιν
«Θα το λύσω σε… άλλο επίπεδο»
«Στις 10 το πρωί, φυσικά, αύριο δεν θα έρθω. Εάν γνωρίζετε ότι είμαι ο κύριος Πεσκόφ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο σωστό να βρίσκομαι εκεί. Θα λύσω το ζήτημα σε άλλο επίπεδο», απάντησε ο Νικολάι Πεσκόφ
Ο γιος του εκπρόσωπου Τύπου του Κρεμλίνου είπε ότι πρέπει «να καταλάβει τι συμβαίνει» και «ποια είναι τα δικαιώματά του».
«Δεν έχω πρόβλημα να υπερασπίσω την πατρίδα, αλλά πρέπει να καταλάβω τη σκοπιμότητα της δικής μου παρουσίας, σας μιλάω για ορισμένες πολιτικές ιδιαιτερότητες», κατέληξε ο Νικολάι Πεσκόφ.
Οι συντάκτες της εκπομπής επισημαίνουν ότι η συζήτηση έγινε ζωντανά, οπότε δεν μπορούσαν να κόψουν τίποτα από αυτήν.
Ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, πάντως, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον γιο του, δηλώνοντας ότι έκοψαν το σημειολογικό μέρος της συνομιλίας.
«Ζητήστε τους να βγάλουν πρώτα ολόκληρη τη συζήτηση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μόνη σωστή επιλογή του. Ούτε και αυτός», δήλωσε ο Πεσκόφ στον ιστότοπο Podyem «https://pdmnews.ru/.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 47χρονος κρεοπώλης για διακίνηση ναρκωτικών
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442