Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με τον Δημήτρη Ιτούδη – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»
Ο πρωθυπουργός ανάρτησε φωτογραφία με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, δηλώνοντας την πλήρη στήριξη στο έργο του
Την αμέριστη στήριξή του, ευχαριστώντας τον κόουτς Ιτούδη και τους παίκτες του, για την παρουσία τους στα γήπεδα του Μιλάνου και του Βερολίνου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επομένη του αποκλεισμού της εθνικής ομάδας μπάσκετ από το Eurobasket 2022.
Σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Δημήτρη Ιτούδη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «τα καλύτερα είναι μπροστά μας», όσον αφορά στο μέλλον της νέας εθνικής ομάδας.
- Διαβάστε επίσης: Όταν ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε τα σπαράγγια για το μπάσκετ – Κόντρα στη συμβουλή της μητέρας του
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Με τον coach Ιτούδη. Η αρχή για καλύτερα πράγματα είναι μπροστά μας. Πάντα μαζί σας. Πάντα περήφανοι!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Κυριάκος Μητσοτάκης, ποζάροντας αγκαλιά με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό.
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
- Βιετνάμ: Για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πάει Μόσχα ο πρωθυπουργός του
- Αγνοείται δύτης στα Λιμανάκια – Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού
- Ιδιωτικά τζετ: «Χρυσάφι» οι πτήσεις στις χώρες του Κόλπου
- Ήπειρος: Ακατάλληλες 74 κατοικίες μετά τους σεισμούς – Η ακτινογραφία των 350 ελέγχων – Επικαιροποιημένες αναφορές

