Πικάντικες λεπτομέρειες για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση – «Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι»
Δείτε το βίντεο
Ένας από τους γάμους που απασχόλησε περισσότερο τη φετινή σεζόν ήταν αυτός της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο.
Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.
- Διαβάστε επίσης: Επένεβη η αστυνομία στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση; – Όλο το παρασκήνιο
Τι αποκάλυψαν οι ίδιοι
«Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα» αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.
«Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
- ΔΟΕ: Διαθέτει περισσότερα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης εάν χρειαστεί
- Κουτσούμπας: Ούτε να σκεφτεί η κυβέρνηση να συνδράμει στα Στενά του Ορμούζ – Η πληροφορία για στοχοποίηση της Σούδας αξιολογήθηκε πριν την καταγγελία
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Αυτά ισχύουν με τους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της


