Άγονος ο πρώτος διαγωνισμός για το Υδατοδρόμιο Καλαμάτας
Αν και υπήρξε ενδιαφέρον για το Υδατοδρόμιο Καλαμάτας, τελικώς δεν κατατέθηκε προσφορά και η διαγωνιστική διαδικασία θα επαναληφθεί.
Άγονος ήταν ο δημόσιος φανερός πλειοδοτικός διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας για την παραχώρηση χρήσης χερσαίου χώρου του χωροθετημένου υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας, στη δυτική προκυμαία σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 715/1979, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την κατασκευή και λήψη άδειας λειτουργίας του Υδατοδρομίου.
Αν και υπήρξε ενδιαφέρον, τελικώς δεν κατατέθηκε προσφορά και η διαγωνιστική διαδικασία θα επαναληφθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει εκδοθεί άδεια ίδρυσης Υδατοδρομίου Καλαμάτας με σχετική ΚΥΑ τον Ιούνιο και πλέον, όταν προκύψει ανάδοχος θα εκκινήσει η διαδικασία για την έκδοση άδειας λειτουργίας και την υλοποίηση των υποδομών που απαιτούνται για τη λειτουργία του.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, το Υδατοδρόμιο της Καλαμάτας θα μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το 2023.
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές


