CPLP: Σημαντική άνοδος εσόδων από επέκταση ναυλώσεων LNG Carriers
Η εναπομένουσα διάρκεια ναύλωσης για τον στόλο της CPLP επεκτείνεται πλέον σε 7,0 χρόνια από 6,2 στις 30 Ιουνίου 2022
H Capital Product Partners (CPLP) ανακοίνωσε την αύξηση του ημερήσιου ναύλου σε δυο από τα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carriers) που διαχειρίζεται, τα «Aristarchos» και «Asklipios», καθώς και την παράταση της περιόδου ναύλωσης τους κατά περίπου 6,4 χρόνια έως τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2031, αντίστοιχα.
Ως αποτέλεσμα της παράτασης και του υψηλότερου ημερήσιου ναύλου, τα συμβολαιοποιημένα έσοδα της εταιρείας στο πλαίσιο των δύο ναυλώσεων αυξήθηκαν από περίπου 118,4 εκατ. δολ. σε 485,7 εκατ. δολ.
Η εναπομένουσα διάρκεια ναύλωσης για τον στόλο της CPLP επεκτείνεται πλέον σε 7,0 χρόνια από 6,2 στις 30 Ιουνίου 2022. Η CPLP ελέγχει ένα στόλο από 19 πλοία εκ των οποίων έξι LNG Carriers, 12 containerships και ένα bulk carrier.
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)

























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)

![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442