DSquared: Γιατί ο Dean κυκλοφορεί με κουκούλα στη Μύκονο;
Το γνωστό δίδυμο αγαπάει πολύ το νησί των ανέμων
Τα αδέρφια Dean και Dan Caten, γνωστοί ως DSquared, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.
Οι Καναδοί, που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται το νησί των ανέμων, εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνουν την βόλτα τους στα Ματογιάννια.
Μάλιστα ο πιο λεπτοκαμωμένος Dean κυκλοφορούσε έχοντας στο κεφάλι του την κουκούλα από το λευκό φούτερ που φορούσε.
Η αγάπη του σχεδιαστικού διδύμου για την Μύκονο κρατάει χρόνια, ενώ πέρυσι άνοιξαν το δικό τους μπαρ restaurant στην Χώρα, σε μια όμορφη αυλή που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα.
Δείτε το βίντεο
- Αμφιθυμία και αναμονή από τους συνδικαλιστικούς φορείς για τις Συλλογικές Συμβάσεις
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
- Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Μαρέσκα: «Από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»
- Η νέα γενιά οδηγεί τις πωλήσεις – Πώς βοηθάει το ΑΙ τις επιχειρήσεις
- Ο Μάικλ Λάντον ήταν ένας πολύ αστείος τύπος, αλλά είχε «απαίσια παιδική ηλικία»




