
Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου» (vid)
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας τη δύναμη που του έδωσαν οι κόρες του.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά την ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ευρώπης για 6η φορά στην καριέρα του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο, μίλησε στους διοργανωτές σχετικά με την τεράστια επιτυχία του.
Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής μίλησε για την έξτρα δύναμη που πήρε από τις κόρες του που τον είδαν να αγωνίζεται για πρώτη φορά από κοντά, αλλά και για την ικανοποίηση που μετά από τους τραυματισμούς του επέστρεψε στους τίτλους.
Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Φτιαγμένος από «χρυσό», μαχητής και ανίκητος
Αναλυτικά:
«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντάνα».
Σε αποκαλούν άρχοντα των «κρίκων» μήπως από σήμερα είσαι και Βασιλιάς του Μονάχου;
«Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Κόμμα Τσίπρα: Τέλος Μαΐου όλα έτοιμα – Κομματικά όργανα, εκπροσώπηση και μανιφέστο

